In het kader van het project 'onder de vijgenboom' - over zingevingvragen bij het ouder worden –start eind oktober de gesprekskring ‘het laatste bed’ o.l.v. Rene Rosmolen en Jan van Baardwijk over 'vragen rond het levenseinde'. In het persoonlijke pastoraat komen deze vragen regelmatig aan de orde. Over levenseinde en levensverhaal, over sterven en overgave, over loslaten in vertrouwen, over je laatste bed, over onze angst, onze hoop…maar ook over meer praktische vragen bij een mogelijke uitvaart, een testament/wilsverklaring of medische zorg.

Er zijn 4 ochtend bijeenkomsten gepland. De Kring ‘het laatste bed’ – vragen bij het levenseinde - van 10.00 tot 12.00 uur in de Bergkerk op 26 oktober, 2 november, 9 november en 22 november. Kosten voor de kring zijn € 30,-. Opgave bij predikant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ds Rene Rosmolen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

11 NOVEMBER 2019 organiseerde de Bergkerk het symposium "Ouderen: van kwetsbaarheid naar weerbaarheid"

Onderstaande foto's geven een beeld van het symposium "Ouderen als schakels tussen generaties" van november 2018.

Onderstaande foto's geven een beeld van het symposium "Nader tot het einde" van november 2017.