Met onze pannenkoekenhuizen, waaronder Pannenkoekenhuis Bergzicht in Woudenberg, zijn wij sinds kort aangesloten bij het initiatief Heat and Eat. Dit betekent dat wij onze deuren open zetten voor mensen die thuis in de kou zitten, omdat zij moeite hebben om de energierekening te betalen. Bij ons kunnen ze zonder verplichte consumptie genieten van de warmte. Daarnaast hopen wij hen een gratis gedoneerde consumptie aan te kunnen bieden.
Wij willen graag de doelgroep bereiken die hierbij gebaat is, waarbij ik moest denken aan jullie werk binnen de diaconie. Wellicht kennen jullie heel direct mensen die hier gebruik van zouden willen maken. Laat hen vooral weten dat onze deur voor hen openstaat! En zouden jullie dit initiatief binnen jullie netwerk willen delen om zoveel mogelijk mensen binnen de doelgroep te bereiken? Alvast heel hartelijk bedankt!

Op de website https://heatandeat.nl/ kun je meer informatie vinden over dit initiatief, de mogelijkheid om te doneren en de aangesloten bedrijven.
Met vriendelijke groet,
Seline Loef