Dit jaar heeft de commissie kledingactie van de PGA de kledingactie georganiseerd. Door de corona beperkingen kon de actie in april niet doorgaan. Deze is nu op zaterdag 24 april 2021 gehouden.
De voorbereidingen zijn in december gestart met het achterhalen van de juiste contactpersonen. Dit wil per kerk nog wel eens wisselen. Hiervoor ook de katholieke kerken van OLVvA benaderd. Zij hebben echter aangegeven om niet mee te doen.
Ook Amersfoort Noord heeft aangegeven om niet meer mee te doen.
De  kledingactie 2021 heeft in totaal 2180 kilo opgebracht.
Overzicht afgelopen 5 jaar:
2017: 2520 kg
2018: 3390 kg
2019: 1840 kg
2020: 2910 kg
2021: 2180 kg
Daarnaast de PR in Drieluik, De Stad Amersfoort, Amersfoort NU en Amersfoortse courant verzorgd.
In het draaiboek zijn de start en het verdere verloop richting actie met een maand vervroegd. Zodat we voortaan zeker zijn dat alles echt op tijd binnen en geregeld is.
Namens Sam’s Kledingactie en de commissie kledingactie PGA hartelijk dank voor iedereen die zich voor deze kledingactie heeft ingezet.

Commissie Kledingactie van de PGA

Aangeboden: een gebruikte rollator, vier jaar oud, in prima staat. Hij kan heel plat worden ingeklapt, wat bij reizen met bus en trein erg handig is.

Het merk is DRIVE, het model NITRO, de kleur Champagne, de maat is Large.

Kent of bent u iemand die een rollator goed kan gebruiken, maar is de aanschaf of vervanging hiervan lastig, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mooie samenwerking in de promotie actie Vakantiegeld Delen 2021

De actie wordt dit jaar ondersteund door een mooi gedicht van de stadsdichter Jacques de Waart en inspirerende schetsen om te preken en te spreken over armoede op de actiezondagen 9 en 16 mei. Geïnspireerd op het gedicht ontwierp Ivar van Loenen de flyer en werkten camera man Willem Bannink met Jennie Harmelink samen aan een promotie filmpje. De werkgroep vakantiegeld delen is blij met deze extra inzet van mensen, want juist in corona tijd blijkt de actie zeer welkom te zijn.

a.s. zondag wordt er gecollecteerd voor het Hospice in Centraal Azie, het project dat we twee jaar lang ondersteunen

Lees hier de nieuwsbrief

En bekijk hier een filmpje