Aangeboden: een gebruikte rollator, vier jaar oud, in prima staat. Hij kan heel plat worden ingeklapt, wat bij reizen met bus en trein erg handig is.

Het merk is DRIVE, het model NITRO, de kleur Champagne, de maat is Large.

Kent of bent u iemand die een rollator goed kan gebruiken, maar is de aanschaf of vervanging hiervan lastig, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mooie samenwerking in de promotie actie Vakantiegeld Delen 2021

De actie wordt dit jaar ondersteund door een mooi gedicht van de stadsdichter Jacques de Waart en inspirerende schetsen om te preken en te spreken over armoede op de actiezondagen 9 en 16 mei. Geïnspireerd op het gedicht ontwierp Ivar van Loenen de flyer en werkten camera man Willem Bannink met Jennie Harmelink samen aan een promotie filmpje. De werkgroep vakantiegeld delen is blij met deze extra inzet van mensen, want juist in corona tijd blijkt de actie zeer welkom te zijn.

Tot 1 juli 2021 kun je een bijdrage storten op rekeningnummer NL20 INGB 0000 1396 31 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Amersfoort

Zondag 7 februari collecteren we voor het Hospice voor daklozen in Centraal-Azië. Riek en Peter zijn uitgezonden door hun thuisgemeente, de Joriskerk. Zij zullen met ondersteuning vanuit GZB het hospice opbouwen.

Lees nu de diaconale nieuwsbrief van februari 2021.

Jennie Harmelink, diaconaal opbouwwerker PGA/PGHAN brengt hierin het diaconale nieuws in en vanuit de Protestantse kerken Amersfoort. De vorige nieuwsbrieven vindt u in het bericht Diaconale nieuwsbrief.

Lees nu de diaconale nieuwsbrief van maart 2021.