Eten & drinken • film • plezier • goed doel

Feest op de Berg!

Op vrijdag 30 augustus is er een feest voor alle leden en vrienden van de Bergkerk. We starten met een inloop om 17.30 uur en verwachten omstreeks 21.30 uur af te sluiten. Het feest kent twee hoofdelementen: een maaltijd en een film. En daarnaast en tussendoor natuurlijk ontmoeting en samenzijn! De film ‘Babette’s Feast’, een Oscar-winnende film uit 1987, gaat ook over een maaltijd van een kerkelijke gemeenschap. Over andere onderdelen, zoals muziek of een presentatie van het programma voor het nieuwe seizoen (studiegroepen, gesprekskringen, films en dergelijke) denken we nog na.

Verloop van de avond

Na een drankje en een woord van welkom, gaan we aan het voorgerecht. Dan kijken we naar het eerste deel van de film en nemen we een flinke pauze voor het hoofdgerecht: een lopend koud buffet van (pasta-) salades, hartige taarten en meer. Vervolgens het tweede en laatste deel van de film, waarna het nagerecht klaar staat. Tot slot is er nog koffie met iets lekkers. De film spreekt grotendeels voor zichzelf; erover napraten mag altijd!
Wil je meer weten over de film Babette’s Feast kijk dan hier.

Voor onszelf en de ander

Het is een feest in de Bergkerk van en voor de gemeenschap rond de Bergkerk. Dit betekent dat iedereen kan bijdragen en iedereen welkom is. Wel denken we dat de avond (helaas) niet geschikt is voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Bijdragen kan in de vorm van het aanleveren van eten, met name wat betreft het hoofdgerecht. Maar een vrijwillige bijdrage (richtbedrag een tientje) mag ook. Wat na aftrek van kosten overblijft aan financiële bijdragen gaat naar de voedselbank.

Laat het ons weten

Voor de organisatie is het van groot belang om snel te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Geef je daarom zo spoedig mogelijk op als je van plan bent te komen. Als je ook een bijdrage wilt leveren aan het koud buffet of iets lekkers bij de koffie/thee na afloop, laat ons dit snel weten. In de tweede helft van augustus zal Jacqueline hierover contact met je opnemen om e.e.a. af te stemmen. Graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zo snel mogelijk en uiterlijk vóór 23 augustus.

Wij hebben er zin in!

Op onderdelen en details (hulp, dieetwensen, betaling) komen we op deze website nog aanvullingen. Wij wensen iedereen een goede zomer en verheugen ons erop heel veel mensen op vrijdag 30 augustus weer te zien.
Het Voorbereidingscomité - Corinne van Dis, Dik Sanders, Henk Dikker Hupkes en Jacqueline van der Beek