Het is fijn dat de coronamaatregelen waarin wij de richtlijnen van de PKN volgen de komende tijd versoepelen. Iedereen is welkom in de kerk, het reserveringssysteem zal vervallen, we doen een beroep op eigen verantwoordelijkheid (dus thuisblijven bij klachten) en het motto luidt ‘Geef elkaar de ruimte’. In kerk en kapel zullen de stoelen nog steeds op gepaste afstand staan en we reguleren het koffiedrinken na de dienst, zodat er geen opstoppingen ontstaan en er voldoende ruimte is voor iedereen. Laten we op elkaar en onszelf letten en elkaar de ruimte geven.

Ook de kinderen zijn van harte welkom in de kerk. Elke zondag is er in de dienst een aandachtsmoment voor hen, dat kan zijn in de vorm van afwisselend kindernevendienst, of een kinderviering met ‘godly play’in de kapel of een ouder-kind viering. De ouders worden tijdig geïnformeerd. Verdere informatie kunt u krijgen van jeugdouderling Jacomijn van der Kooij, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.