Het was een mooie ochtend zaterdag 11 september j.l. om 9.00 uur verzamelde zich de kerkenraad in de Bergkerk. Even een kop koffie en dan naar de kapel voor de ochtend opening. We zochten naar inspiratie, wat heeft ons in die zo vreemde ‘corona periode’ op de been gehouden. Hoe zijn we er doorgekomen? Wie of wat inspireert ons? Helemaal stil en enthousiast tegelijk werden we van 4 filmpjes van gemeenteleden die over hun prachtige persoonlijke verhaal en inspiratiebronnen vertelden. Veel dank Joanne, Ruth, Casper, Seline, Annelies, Anthony. De vonk van inspiratie sprong over, in kleine groepen spraken we met elkaar over onze inspiratie en over de speerpunten voor de komende tijd. Over het belang van je gezien weten, welkom zijn, verbinding tussen generaties, aandacht voor duurzaamheid, aandacht voor kinderen en hun ouders. Ter afsluiting vierden we als kerkenraad rond de tafel in de kapel en deelden in brood en wijn. De avondmaalswijn ‘Grace’ was een bijzondere fairtrade kwaliteit. Tenslotte genoten wij van een heerlijke lunch op het terras in de mooi onderhouden binnentuin van de Bergkerk. We kijken terug op een mooie dag.