Na de dienst van zondag 26 september weer een 'Meet & Greet' aansluitend aan de kerkdienst, van 11.30-13.15 uur.
Een programma voor jong en oud om elkaar te ontmoeten. Van harte uitgenodigd.
Thema is: ‘Welkom terug’. Er is een proeverij van ontmoetingen

•  Godly play in de Kapel
  • De tuincommissie - de plannen met de tuin en fundraising - locatie tuin
  • De kerkenraad krijgt input, welke gouden tip geef jij de kerkenraad mee?
  • Pastoraat & diaconaat - verkopen en schrijven van kaarten voor gemeenteleden
  • Chillen met de tieners op de bank - op het podium in de kerk
  • Kerkrentmeesters en hun verhaal
  • De Bergkerk ‘online’ - verbinding met hen die thuis zitten (vanuit Bergkerk online)
  • Voor kleine kinderen is er video en/of spelletjes
  • En natuurlijk de gelegenheid om met elkaar bij te kletsen op verschillende zitjes.
  • en - het is inmiddels al een kleine traditie - natuurlijk een ijscokar op het kerkplein

Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en een speels programma. Reserveer de datum alvast in uw agenda. Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv. ‘Meet & Greet’.
Voor meer informatie: Anne Weiland, Jacomijn van der Kooij of Dik Sanders.