De Bergkerk

De Bergkerk is een wijkgemeente met ruimte voor persoonlijke geloofsbeleving: in de vieringen van woord en sacrament, in de liturgie en de kerkmuziek, in het ruime aanbod van thema-avonden en gesprekskringen, in de diaconale dienstverlening naar buiten, in de onderlinge pastorale aandacht, in een 'op de groei aangepast' jeugdwerk, in de ontmoeting met elkaar.

De Bergkerk is onderdeel van de Protestante gemeente Amersfoort (PGA)

Lees meer...

Komende Erediensten

U kunt de vieringen digitaal meevieren via  www.kerkdienstgemist.nl.

Tip: Als u bij kerkdienst gemist alleen geluid of alleen beeld krijgt, sluit dan het venster en probeer het even later nogmaals.

Diaconale collectes en internetdiensten

 

Zondag 26 september, ds J. van Baardwijk
10.30 uur, Dienst van Schrift en Tafel 
orde van dienst

aansluitend aan de kerkdienst, van 11.30-13.15 uur.  'Meet & Greet' (ontmoeten en begroeten)

 

 Zondag 3 oktober, ds J. van Baardwijk
  9.00 uur  Kapel Dienst van Schrift en Tafel    
10.30 uur. Kerkzaal.  Dienst van Schrift en Gebed

Lees meer...

Aanmelden voor de dienst

Reserveren kan steeds een week voorafaand aan de dienst. U kunt zich aanmelden door op de link te klikken die bij de betreffende dienst staat vermeld.

Met de groene knop Registeer wordt getoond hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn. Klik vervolgens in dat scherm op de rode knop Registreer om u aan te melden. U ontvangt een e-mail van Eventbrite met de bevestiging van uw reservering.

 

Annuleren van een reservering

Mocht u verhinderd zijn de dienst bij te wonen waarvoor u zich heeft aangemeld, verzoeken wij u de reservering te annuleren. Dan komt uw plaats vrij voor iemand anders.

Om te annuleren klikt u in de bevestigingsmail op "Jouw bestelling online Bekijken en beheren", dit staat onderaan de mail van Eventbrite. Daarmee wordt de reservering op de website van Eventbrite getoond en daar staat een knop Annuleren.