We zijn blij te kunnen melden dat we als sollicitatiecommissie erin geslaagd zijn een opvolger voor Ronald Buijk te vinden in de persoon van Remy- John Ririhena. Hij zal per 1 september van start gaan als de nieuwe beheerder van de Bergkerk. De heer Ririhena woont met zijn vrouw en kinderen in Zwolle. Hij is momenteel Manager Opleidingen aan het Moluks Theologisch Seminarie en zal deze part-time functie combineren met zijn 28-urige functie in de Bergkerk.
Wij hebben er na de gesprekken met Remy-John alle vertrouwen in dat hij snel zijn draai in onze Bergkerk zal vinden en wensen hem daarbij veel inspiratie en plezier toe.
Met het vertrek van Ronald en de komst van Remy-John zullen sommige dingen onvermijdelijk en voor een deel ook bewust veranderen. Vanwege het 28-urig dienstverband moeten we kritisch omgaan met de concrete werktijden van Remy-John. Belangrijke factor daarbij vormt natuurlijk de verhuur. Daarom zullen de werktijden in nauw overleg met de kerkrentmeesters worden afgesproken. Wij rekenen op uw begrip daarvoor en vertrouwen erop dat u Remy-John zal helpen bij het vinden van zijn weg.
Namens de Wijkkerkrentmeesters, Paul Rijksen