De Bergkerk is een karakteristieke kerk, centraal gelegen in Nederland nabij station Amersfoort. Het kerkgebouw is te huur voor vergaderingen, concerten, symposia, presentaties, cursussen en ontvangsten. De grote kerkzaal heeft een capaciteit van ca. 230 zitplaatsen. Er zijn ook zalen met capaciteiten tussen 6-60 personen. Voor catering en facilitaire ondersteuning kan gezorgd worden.

In het kerkgebouw is draadloos internet aanwezig. De kerkzaal en bijzalen zijn stijlvol ingericht met comfortabele moderne stoelen. Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een invalidentoilet; er is een lift naar de eerste verdieping.

De Bergkerk ligt op ca.10 minuten loopafstand van station Amersfoort. De bussen 19 en 56 stoppen op 50 meter afstand. Er is een overdekte fietsenstalling.

Op het eigen terrein van de kerk zijn ca. 8 gratis parkeerplaatsen en 1 invalidenparkeerplaats.
Ten zuiden van de kerk is gratis parkeren mogelijk op de Prins Frederiklaan (voorbij de oprit van de kerk, zie de verkeersborden!) en in de iets verderop gelegen zij- en parallelwegen.
Op de straten aan de noordoost zijde van de kerk (Dr. Abraham Kuyperlaan en zijwegen) kan tegen betaling geparkeerd worden (€1,45 per uur, maximaal 4 uur; zondag gratis).

Uiteraard hebben wij onze verhuurcondities aangepast aan de RIVM regels en overheidsaanbevelingen m.b.t. corona. In het GEBRUIKSPLAN BERGKERK kunt u de maatregelen vinden die wij hebben getroffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier om de tarievenlijst te openen.