Meer zicht krijgen op betekenisvolle relaties

Soms komt het allemaal bij elkaar: ouder zijn, grootouder zijn èn ook nog kind zijn. In het 2e spitsuur van het leven verandert de ouderrol naar kinderen en de kinderrol naar ouders. Ook in de partnerrol kunnen er veranderingen optreden.
Er kan een rol bijkomen, die van grootouder. Soms mantelzorger en oppasoma/opa tegelijk.
Het werkende leven zit er voor het grootste gedeelte op.
Hoe vervult u de verschillende rollen en hoe verhouden die zich ten opzichte van elkaar?
Hoe kijkt u naar uw rollen en wat is de betekenis daarvan?
In deze periode zit u op een kruispunt van relationele lijnen. Wij nodigen u uit om gedurende vier avonden hierbij stil te staan; daarop te reflecteren. Zo krijgt u meer zicht op de balans van geven en ontvangen. Is deze balans in evenwicht of ligt het zwaartepunt aan één kant? En wat betekent dat voor u en de ander op die weegschaal?

Praktische informatie:
Wanneer: maandag 11, 25 maart, 8, 15 april 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Waar: Bergkerk, Dr. Abraham Kuyperlaan 2 te Amersfoort.
Begeleiding: Jan van Baardwijk, predikant van de Bergkerk en Irene van ’t Eind, relatiecoach.
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 033-4653003 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 033-4613767
Opgave: bij Irene van ’t Eind, voor alle avonden (een losse avond is niet mogelijk vanwege de opbouw van het programma)
Kosten: € 50,- voor vier avonden.
Voor aanvang van deze cyclus van vier avonden te voldoen op rekeningnummer NL 19 ABNA 0437114325 tnv I.B. van ’t Eind-van der Horst, onder vermelding van Vragen rond het 2e spitsuur