Eén maal per maand is er voor ouders en kinderen in de basisschoolleeftijd een speciale viering in de Kapel van de Bergkerk. Op de manier van ‘Godly play’ wordt het bijbelverhaal aandachtig verteld en uitgebeeld. In een open gesprek is er tijd om je te verwonderen over het verhaal. Wie zou jij zijn in het verhaal? Herken je iets van dit verhaal? Kom je zoiets ook wel eens ‘in het echt’ tegen? Daarna kan een ieder het verhaal verwerken of verder onderzoeken door iets te maken, te schrijven, of er mee te spelen. We sluiten in de kring af door samen iets kleins te eten en te drinken.

Data: zondag 19 januari, 16 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei, 28 juni 2020

Tijd: 10.30 tot 11.45 uur

Plaats: Kapel van de Bergkerk, Dr. A. Kuyperlaan 2, 3818 JC Amersfoort

Begeleiding: Susanne de Jong-Tennekes en Myrthe Kroes
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.