Basiscatechese

Komend najaar start bij voldoende deelname een groep basiscatechese speciaal voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Het gaat om een kennismaking met Bijbel en geloof. De bijeenkomsten vinden plaats in Bergkerk, op een maandagavond van 18.30 – 19.30 uur. We willen de kinderen op een speelse manier iets meer vertellen over Bijbelverhalen en zullen onder andere een ronde maken door de kerk en stilstaan bij het gebouw, de symbolen en de kunst in de kerk. Bij voldoende aanmelding worden in overleg de data gepland. Voor meer informatie en / of aanmelding kunt u mailen met Jan van Baardwijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Informatie:

jeugdouderling