Als teken van verbinding, in het wonderlijke jaar van een pandemie, is het er weer: het 40-dagenboekje van wijkgemeente de Bergkerk. Met toewijding samengesteld door en voor gemeenteleden. Met de diaconie als liefdevolle achterwacht.
Het thema van het 40-dagenboekje is gekozen en geïnspireerd door de omstandigheden van nu. VEERKRACHT - spanning en ontspanning, last en lust; het elastiek van ons leven kan dat doorgaans prima aan. Zelfs na ernstige trauma’s kunnen mensen weer opveren. Kun je veerkracht oefenen? We gaan in dit 40-dagenboekje op zoek. Samen met bekende personen uit de Bijbel gaan we op zoek of we onze eigen VEERKRACHT en die van anderen kunnen vergroten. In dit boekje komt u allerlei verschijningsvormen van veerkracht tegen in de vorm van de Bijbelse boodschap, gebeden, gedichten, verhalen, beelden, gezinsactiviteiten tot inspirerende filmpjes voor de kinderen op weg naar PASEN. Kortom, voedsel voor de ziel… Het is een prachtig boekje om cadeau te geven.
De prijs is € 6,50.
U kunt het veertigdagenboekje bestellen op de volgende manier:
Stuur een mailtje naar Gerlanda van de Vendel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . vermeldt daarin uw naam en adres en het aantal boekjes. U krijgt een mailtje waarin staat hoe u kunt betalen. In week 6 wordt het boekje bij u thuis afgeleverd.