Beste zusters en broeders van de PGA.

Graag zou ik een dringend beroep willen doen voor vrijwilligers om mensen op te halen voor de kerkdiensten in de Andreaskapel. Er mogen zij het onder voorwaarden (zoals mondkapjes dragen lopend door Nijestede, niet zingen, 1,5m afstand handen, handen desinfecteren etc) gelukkig kerkdiensten gehouden worden in de Andreaskapel.

Omdat veel vrijwilligers zelf ook 70, 80 of soms zelfs 90 + zijn hebben we nu een tekort aan vrijwilligers waardoor het bezoek aan de kerkdiensten voor sommige bewoners in gevaar komt of zelfs helemaal de kerkdiensten in gevaar kunnen komen. Dit zou zeker in deze tijd erg jammer zijn. Nu mensen misschien minder naar hun eigen kerk kunnen gaan zijn er misschien mensen en vooral jongeren die zouden willen kunnen helpen.

Men kan zich dan melden bij mij. Alvast bedankt.

Voor de goede orde, de kerkdiensten vinden plaats in de Andreaskapel van Nijestede. om 9.15 word er begonnen met mensen ophalen, om 10u begint de kerkdienst die op dit moment maar ongeveer 45-50 minuten duurt. daarna worden de bewoners weer terug gebracht naar hun woonplek.

hartelijke groet, Maarten Bouterse diaken Adreaskapel, tel: 0623709780, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.