Ook in 2020 is er de actie Vakantiegeld Delen. Jennie Harmelink (diaconaal opbouwwerker PGA en PGHAN) en Carla van der Laan (Diaken van het Btandpunt) vertellen je er in deze video meer over. 

Bekijk hier het promotiefilmpje

Het sociale rendement van het vakantiegeld.

De diaconieën van de Protestante Gemeente Amersfoort en de Protestantse Gemeente Hoogland/Amersfoort-Noord organiseren dit jaar voor de 17e keer de actie Vakantiegeld Delen. Vorig jaar hebben 169 adressen een bijdrage ontvangen voor in totaal € 62.725. Er staan op de lijst gezinnen met kinderen, maar ook alleenstaanden. De actie Vakantiegeld Delen is er voor iedereen met een laag inkomen die in Amersfoort woont, ongeacht geloof, ras, geaardheid of afkomst. Voor deze mensen is er vaak geen geld voor een dagje uit of een kleine vakantie. Ook de corona heeft juist voor deze mensen het extra zwaar gemaakt. In mei krijgen veel mensen vakantiegeld en wat zou het mooi zijn als we van dit geld een beetje wil delen met mensen die niet iets extra’s in de vakantie kunnen veroorloven. Samen kunnen we zorgen voor vakantieplezier voor meer mensen! Actie Vakantiegeld Delen wordt uitgevoerd in samenwerking met de wijkteams, de inloophuizen, Kwintess en de voedsel- en kledingbank en wordt mede mogelijk gemaakt door st. Kinderzorg- Utrecht en Thomas Scheltus Stichting. U mag uw gift, graag voor 1 juli, overmaken op NL20 INGB 0000 1396 31 t.n.v. diaconie Protestantse Gemeente o.v.v. Vakantiegeld Delen.

Meer informatie: Jennie Harmelink, diaconaal opbouwwerker Protestantse Gemeente Amersfoort, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 0640307382