Voorjaarsactie Sam’s Kledingactie bestemd voor Congo

Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor hulp aan de democratische republiek Congo voor betere leeromstandigheden voor schoolkinderen.

Op zaterdag 24 april a.s. kunt u in Amersfoort op negen locaties uw herdraagbare kleding en schoenen inleveren. Dit kan ook bij de Bergkerk. De Sam’s vrijwilligers zijn dan van 10.00-12.00 uur aanwezig om de goederen - geheel coronaproof - in ontvangst te nemen.
Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen zij helaas niet aannemen.

Zondag 7 februari collecteren we voor het Hospice voor daklozen in Centraal-Azië. Riek en Peter zijn uitgezonden door hun thuisgemeente, de Joriskerk. Zij zullen met ondersteuning vanuit GZB het hospice opbouwen.

Lees nu de diaconale nieuwsbrief van februari 2021.

Jennie Harmelink, diaconaal opbouwwerker PGA/PGHAN brengt hierin het diaconale nieuws in en vanuit de Protestantse kerken Amersfoort. De vorige nieuwsbrieven vindt u in het bericht Diaconale nieuwsbrief.

Lees nu de diaconale nieuwsbrief van maart 2021.