De exposities in de Bergkerk worden verzorgd door “BK Kwadraat”, de Commissie Beeldende Kunst Bergkerk. Bij de keuze van kunstwerken zoekt de commissie zoveel mogelijk naar aansluiting bij het kerkelijk jaar. De commissie beoogt de kijker met de exposities te verrassen, te bevestigen en gedachtewisseling te bevorderen. Betrokkenheid van gemeenteleden stelt de commissie zeer op prijs. Suggesties, bijvoorbeeld voor exposities, zijn welkom.

Informatie over actuele exposities is te vinden in de nieuwsbrief en op de website van de Bergkerk, in Drieluik, bij www.tijdvooramersfoort.nl/uitagenda en in de lokale kranten. Bezoekers van buiten de Bergkerk zijn van harte welkom! Elke zondag om 12 uur tijdens het koffiedrinken, overige dagen na overleg met de beheerder, dhr. Th. Buijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 033- 4617917.

Tijdens de exposities ligt informatie over de kunstenaar en het geëxposeerde werk bij de vitrine kast in de kerkzaal. De kunstenaar wordt op een zondag uitgenodigd om aan geïnteresseerden tijdens het koffiedrinken de expositie toe te lichten. In de vitrine kast is een aanvulling te zien op de expositie in de kerkzaal of beelden en tekeningen van kunstbeoefenaars van de gemeente. ( ) Ook voor de uitstalling in deze kast houdt de commissie zich aanbevolen voor suggesties.

De commissie BK Kwadraat bestaat uit de volgende leden: Metty de Jong, Martha Langbroek, Hilda Osinga, Herke Schuffel, Hans Veenhuijzen, Marijke Visser (voorzitter) ( T: 033 4617636) (marvisDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)