Medio januari krijgt u weer de email of brief voor de Actie Kerkbalans. De Kerkenraad is ieder jaar weer bijzonder dankbaar voor al uw bijdragen. Hieronder vindt u een overzicht van inkomsten en uitgaven zodat u weet waar uw geld aan wordt besteed. U ziet daar bijvoorbeeld in terug dat de Kerkbalans bijna tweederde van alle inkomsten van de omvat. De resterende derde wordt verdiend door het kerkgebouw te verhuren. Dat kan alleen door de inzet van vele vrijwilligers. Beide bijdragen zijn cruciaal voor een gezonde financiële huishouding van de Bergkerk.

Houdt u alstublieft uw brievenbussen goed in de gaten rond 17 januari. Helaas komt de email soms in de spambox.

Weet u niet wat u moet geven voelt u zich dan vrij om contact met mij op te nemen: Bas van ’t Eind, coördinator Kerkbalans via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06 5319 4686