Nu de lock-down nog langer gaat duren en we elkaar voorlopig niet in de kerk kunnen ontmoeten, start vanuit het pastoraat een initiatief om extra telefooncirkels op te zetten. Het idee is om wekelijks contact te onderhouden met een groepje van maximaal acht gemeenteleden.
U wordt op een vaste dag, 1x per week, gebeld door een gemeentelid. U belt op uw beurt weer een ander gemeentelid en zo bellen we met een vaste groep de cirkel rond. Vindt u het fijn om hier aan deel te nemen dan kunt u contact opnemen met het pastoraal meldpunt.
Dit is bereikbaar op werkdagen van 18.00 tot 19.00 uur via 06-19 94 51 39 of per E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Doe gezellig mee en laten we onze contacten warm houden. Laten we blijven omzien naar elkaar!