Een grote groep mensen geeft veel tijd aan het bezoeken van gemeenteleden binnen onze gemeente. Dit is belangrijk en verbindend werk. Het wordt o.a. gedaan vanuit ‘Omzien naar elkaar’, vanuit de Taakgroep ouderen, de Bloemengroep en de Pastorale Zorggroep. Het bezoekwerk gebeurt vaak onzichtbaar maar het is van grote waarde voor onze gemeente.
Dit werk vraagt om aandacht en ondersteuning vanuit de kerkenraad. Daarom ook dit jaar weer een toerustings- en ontmoetingsavond. We hopen elkaar te ondersteunen en te inspireren rond verschillende thema’s die eerder aangereikt zijn tijdens de toerustingsavond vorig jaar. De avond wordt gehouden op maandagavond 18 november in de Bergkerk van 19.30 uur tot 21.30 uur. Iedereen die bezoekwerk verricht binnen de gemeente is van harte welkom! Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.