Vacature Beheerder (m/v) voor 28 uur per week per 1 september 2019

Na de zomer van 2019 komt vanwege pensionering de functie van beheerder vacant.
De dienst op zondag wordt in principe gedraaid door een team van hulpkosters. De werkzaamheden van de beheerder spelen zich in het bijzonder gedurende de week af wanneer er in het gebouw veel activiteiten plaatsvinden. Naast de verhuur aan derden voor bijeenkomsten, lezingen en (zang)repetities ook op landelijk niveau, zijn er veel vergaderingen en bijeenkomsten van de Bergkerk als gemeente. Ook is er de ambitie om de ontmoeting met de wijk Amersfoortse Berg verder uit te bouwen.

Als beheerder van de Bergkerk ben je sowieso de spin in het web, maar ook om dit te faciliteren: je beheert de agenda, maakt afspraken met de huurders, verzorgt consumpties en zorgt dat de ruimtes gereed zijn voor gebruik. Kortom: je bent als gastheer/gastvrouw ook organisator en coördinator. Het is de bedoeling, dat je de eerste periode ondersteund wordt door een vrijwilligers-coördinator, die samen met jou de verdere ondersteuning van vrijwilligers, indien nodig, organiseert. De zoektocht naar iemand om z.s.m. deze functie in te vullen, loopt.

Bekijk de volledige profielschets hier.