Vrijdagavond 15 februari, 18.30 uur

Een zinnig gesprek, bij een heerlijke maaltijd. Dat is wat ons voor ogen staat. Er is een tafelheer of -dame, die het gesprek begeleidt. In plaats van een menukaart zijn er gesprekskaarten, waarop onderlinge kennismaking centraal staat. Voor deelname aan de maaltijd wordt een bijdrage van €10 gevraagd. De avond staat open voor mensen van alle leeftijden. Opgave is noodzakelijk, zodat we weten met hoeveel mensen we aan tafel(s) gaan. Het is een voor de Bergkerk nieuwe activiteit, met als doel het bevorderen van onderlinge verbondenheid en gesprek. De avond en de maaltijd wordt georganiseerd door Clarisse van Gorkum en Jan van Baardwijk en vindt plaats in de gemeentezaal van de Bergkerk.