Zondag 9 december, 2e advent, zingt het jongenskoor van Vocaal talent Nederland als cantorij in de dienst van 10.30 uur. Het koor heeft op maandagmiddag in de Bergkerk haar repetitieplaats.

Zaterdagavond 15 december om 20.00 uur ‘Een ketting van verhalen', schitterde (kerst)verhalen uit Russische en Engelse traditie  verteld door Marius Gosschalk in samenspel met muziek van groot harmonieorkest OBK uit Zeist.

Zondagmiddag 23 december 17.00 uur ‘A festival of lessons and carols’, een carolservice, geheel in Engelse stijl. Dit jaar met de traditionele negen lezingen uit profeten en evangelie, met tal van traditionele én hedendaagse carols, en de bekende hymns om samen te zingen. We zijn verheugd ook dit jaar weer het Nationaal Jeugdkoor te mogen ontvangen in de Bergkerk als vrucht van een bijzonder samenwerkingsproject op het gebied van kerk, cultuur en muziek.