Meer zicht krijgen op betekenisvolle relaties

Soms komt het allemaal bij elkaar: ouder zijn, grootouder zijn èn ook nog kind zijn. In het 2e spitsuur van het leven verandert de ouderrol naar kinderen en de kinderrol naar ouders. Ook in de partnerrol kunnen er veranderingen optreden.
Er kan een rol bijkomen, die van grootouder. Soms mantelzorger en oppasoma/opa tegelijk.
Het werkende leven zit er voor het grootste gedeelte op.

In deze periode zit u op een kruispunt van relationele lijnen. Wij nodigen u uit om gedurende vier avonden hierbij stil te staan; daarop te reflecteren. Zo krijgt u meer zicht op de balans van geven en ontvangen. Is deze balans in evenwicht of ligt het zwaartepunt aan één kant? En wat betekent dat voor u en de ander op die weegschaal?

Wanneer: 16 en 30 oktober en 13 en 27 november 2018 van 20.00 tot 22.00 uur
Waar: Bergkerk, Dr. Abraham Kuyperlaan 2 te Amersfoort.
Groepsgrootte: minimaal 10 deelnemers, maximaal 20 deelnemers
Begeleiding: Jan van Baardwijk, predikant van de Bergkerk en Irene van ’t Eind, relatiecoach.
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel. 033-4653003 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel. 033-4613767.
Opgave: bij Irene van ’t Eind, voor alle avonden (een losse avond is niet mogelijk vanwege de opbouw van het programma)
Kosten: € 50,- voor vier avonden.
Voor aanvang van deze cyclus van vier avonden te voldoen op rekeningnummer NL 19 ABNA 0437114325 t.n.v. I.B. van ’t Eind-van der Horst, onder vermelding van Vragen rond het 2e spitsuur