Zaterdagmiddag 1 september om 17.00 uur in de binnentuin van de Bergkerk is de ‘Nazomer barbecue’. We sluiten de zomerperiode af met een gezellig samenzijn op het terras en in de tuin van de kerk. Leuke gelegenheid om elkaar na eventuele vakantie weer te ontmoeten of om nieuwe / bekende mensen te spreken. De barbecue wordt georganiseerd door enkele leden van de Bergkring (30-tigers gesprekskring). Iedereen, van jong tot oud is welkom, er is volop gelegenheid voor nadere kennismaking en ontmoeting en natuurlijk lekker eten en drinken.
Opgave via e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgeven voor 29 augustus. Kosten: volwassenen €15,- en kinderen €5,- (na opgave te voldoen ter plaatse).