Patrick Verheij (and friends) zingt Leonard Cohen en verbindt dit met de actualiteit van Bijbelverhalen

WAAR: Bergkerk, Dr.A.Kyperlaan 2, Amersfoort
WANNEER: Woensdagavond 26 september 2018
TIJD: 20.00-22.00 uur
KAARTEN: 10 euro
Te bestellen bij: zie www.bergkerk.nl.  Info volgt. Of voor aanvang van de voorstelling in de kerk
Al drie jaar op rij organiseert de Bergkerk: Theater in de kerk. Na Helmert Woudenberg (voorstelling JEZUS) en Leoni Jansen met Erik Vaarzon Morel (thema Pelgrimage) is het nu de beurt aan Patrick Verheij en vrienden om een voorstelling te geven. Patrick raakte bekend door zijn heel persoonlijke vertolking van de mooiste en meest betekenisvolle songs van Leonard Cohen. In intieme setting, met een klein maar sterk combo spelen ze (Verheij & Friends, musici die hun sporen verdiend hebben  en o.a. met Freek de Jonge werkten) prachtige songs van Cohen. Patrick heeft er met de aanvullende ‘terzijdes’ een mooie totaalvoorstelling  voor de Bergkerk van gemaakt. Verheij is tekstschrijver en vertolker van Nederlands en Engels repertoire.

Zaterdagmiddag 1 september om 17.00 uur in de binnentuin van de Bergkerk is de ‘Nazomer barbecue’. We sluiten de zomerperiode af met een gezellig samenzijn op het terras en in de tuin van de kerk. Leuke gelegenheid om elkaar na eventuele vakantie weer te ontmoeten of om nieuwe / bekende mensen te spreken. De barbecue wordt georganiseerd door enkele leden van de Bergkring (30-tigers gesprekskring). Iedereen, van jong tot oud is welkom, er is volop gelegenheid voor nadere kennismaking en ontmoeting en natuurlijk lekker eten en drinken.
Opgave via e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgeven voor 29 augustus. Kosten: volwassenen €15,- en kinderen €5,- (na opgave te voldoen ter plaatse).

Van de gemeente-avond van februari jl. zijn twee verslagen gemaakt; één over het geheel van de avond en één met betrekking tot het onderwerp vrijwilligersbeleid. U kunt deze bekijken door op de onderstaande links te klikken.

Verslag-gemeenteavond-21-febr.-2018168.pdf

Resultaat-World-cafe-Bergkerk-februari-2018167.pdf