Op dinsdag 5 juni a.s. zal er voor oudere gemeenteleden van de Bergkerk en de Lutherse Kerk weer een ontmoetingsdag plaatsvinden in de Bergkerk. Alle ouderen van rond de 80 jaar en ouder hebben in april hiervoor persoonlijk een uitnodiging ontvangen. In de uitnodiging vindt u alle informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden. Als u géén uitnodiging heeft ontvangen maar wel deze bijeenkomst wilt bijwonen, neem dan contact met ons op. Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van de gemeente-avond van februari jl. zijn twee verslagen gemaakt; één over het geheel van de avond en één met betrekking tot het onderwerp vrijwilligersbeleid. U kunt deze bekijken door op de onderstaande links te klikken.

Verslag-gemeenteavond-21-febr.-2018168.pdf

Resultaat-World-cafe-Bergkerk-februari-2018167.pdf