Zondag 18 november na de dienst van 10.30 uur is er een informatiebijeenkomst voor nieuwe leden van de Bergkerk en voor hen die zich oriënteren en op zoek zijn naar een verbinding met een kerkelijke gemeente. Nieuwe leden van het afgelopen jaar die bij ons bekend zijn – door verhuizing en/of overschrijving - ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Mocht u dit lezen en zich in de categorie nieuwe leden/belangstellenden herkennen, weet u van harte welkom.

Zondag 25 november 17.00 uur, ROSSINI – PETITE MESSE SOLENNELLE

Kamerkoor Vocaliber o.l.v. Richard Vos (zie MUZIEK OP DE BERG)

Zondag 9 december, 2e advent, zingt het jongenskoor van Vocaal talent Nederland als cantorij in de dienst van 10.30 uur. Het koor heeft op maandagmiddag in de Bergkerk haar repetitieplaats.

Zaterdagavond 15 december om 20.00 uur ‘Een ketting van verhalen', schitterde (kerst)verhalen uit Russische en Engelse traditie  verteld door Marius Gosschalk in samenspel met muziek van groot harmonieorkest OBK uit Zeist.

Zondagmiddag 23 december 17.00 uur ‘A festival of lessons and carols’, een carolservice, geheel in Engelse stijl. Dit jaar met de traditionele negen lezingen uit profeten en evangelie, met tal van traditionele én hedendaagse carols, en de bekende hymns om samen te zingen. We zijn verheugd ook dit jaar weer het Nationaal Jeugdkoor te mogen ontvangen in de Bergkerk als vrucht van een bijzonder samenwerkingsproject op het gebied van kerk, cultuur en muziek.

Voor wie in  de sfeervolle kerstnachtdienst graag wil meezingen is het mogelijk om mee te doen in het koor voor de kerstnacht. Er zal een groot koor worden samengesteld en een begeleidingsorkest. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen. De repetitiedata zijn: donderdagavond 6, 13 en 20 december in de Bergkerk. Opgave bij de cantor Cees-Willem van Vliet, onder vermelding van stemsoort, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het postvak in de Bergkerk.