De nieuwe Bergkerkcantorij zoekt nog zangers! Zo hebben we voor het gemengd koor nog behoefte aan 2 sopranen, 1 tenor en 1 bas. En wie geïnteresseerd is en handig is in het zingen van gregoriaans, is van harte welkom om de schola cantorum te komen versterken. U kunt zich voor één of beide groepen melden.

Repetities vinden steeds plaats op maandagavonden, in de vorm van korte projectjes: steeds een drietal bondige repetities voor iedere te zingen dienst of concert. Gezien het hoge studietempo is enige koorervaring en handigheid in het lezen en zingen van blad vereist, naast uiteraard een bij het ensemble passende stem. Deelname aan het koor is kosteloos. Voor meer informatie kunt u terecht bij de cantor-organist, Cees-Willem van Vliet, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij staat u graag te woord!