In het AD van afgelopen weekend staat een mooi artikel over onze predikant Jan van Baardwijk:

En nog een artikel:

Voorjaarsactie Sam’s Kledingactie bestemd voor Congo

Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor hulp aan de democratische republiek Congo voor betere leeromstandigheden voor schoolkinderen.

Op zaterdag 24 april a.s. kunt u in Amersfoort op negen locaties uw herdraagbare kleding en schoenen inleveren. Dit kan ook bij de Bergkerk. De Sam’s vrijwilligers zijn dan van 10.00-12.00 uur aanwezig om de goederen - geheel coronaproof - in ontvangst te nemen.
Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen zij helaas niet aannemen.

In de Stad Amersfoort staat een mooi interview met Jan van Baardwijk over de kapel van de Bergkerk.

Lees hier het artikel uit Stad Amersfoort

Subcategorieën

overzicht van de diaconale activiteiten