De Bergkerk

De Bergkerk is een wijkgemeente met ruimte voor persoonlijke geloofsbeleving: in de vieringen van woord en sacrament, in de liturgie en de kerkmuziek, in het ruime aanbod van thema-avonden en gesprekskringen, in de diaconale dienstverlening naar buiten, in de onderlinge pastorale aandacht, in een 'op de groei aangepast' jeugdwerk, in de ontmoeting met elkaar.

De Bergkerk is onderdeel van de Protestante gemeente Amersfoort (PGA)

Lees meer...

Komende Erediensten

Zondag 14 januari

09.30 uur Dienst van Schrift en Tafel, ds J van Baardwijk
10.30 uur Dienst van Schrift en Gebed, ds J van Baardwijk

Zondag 21 januari

09.30 uur Dienst van Schrift en Tafel, ds J van Baardwijk
10.30 uur Dienst van Schrift en Tafel en  Bevestiging, ds J van Baardwijk

Zondag 28 januari

 11.00 uur !! Oecumenische Dienst in St Ansfriduskerk

Lees meer...

Expositie in de Bergkerk van 12 januari tot 2 maart 2018

Schilderijen in acryl en digitale afbeeldingen van Ria van Werven

 

De belangrijkste inspiratie bron van Ria van Werven is haar drang te ontsnappen aan de eigen nuchterheid en de chaotische wereld waarin wij leven. Hetgeen zij ervaart bij deze inspiratie wil zij delen met de toeschouwer door afbeeldingen op doek of op een computerscherm te schilderen.

Voor de kunstenares is het schilderen met penseel of met de muis van de computer een even fantastische ervaring. Dit komt onder meer tot uiting bij deze expositie met schilderijen op doek in acryl, zoals “Verwoesting”, en digitale werken op de site www.riavanwerven.nl. De kunstwerken vallen op door een rijke schakering aan kleur en vorm en door een opmerkelijke diversiteit aan thema´s, zoals ruimtelijke, surrealistische, abstracte en figuratieve afbeeldingen over landschap, dieren, portretten en natuur.

 

Ria van Werven 06 449 82 802 is autodidact en exposeerde sinds 2015 in de regio Amersfoort, en ook in Amsterdam, Apeldoorn en Baarle/Nassau.